Δράσεις

ghrokomeioTo δεντράκι που φυτέψαμε πριν λίγες μέρες και το ονομάσαμε Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ άρχισε και πετάει κλαδάκια. Μέλη και εθελόντριες της Ομάδας προσπαθούν να βρίσκονται όπου υπάρχει ανθρώπινος πόνος, μοναξιά ή ανάγκη. Έτσι αντιπροσωπεία της Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ συνοδευόμενη από την Άννα Κορτέση, με την ευκαιρία της "Παγκόσμιας ημέρας ηλικιωμένων" βρέθηκε στο Γηροκομείο Λάρισας και πρόσφερε γλυκά, στους απόμαχους της ζωής που φιλοξενούνται εκεί. Σύντομα θα μας βλέπετε παντού, όπου το επιτρέπουν οι δυνάμεις μας, να προσπαθούμε να χαρίσουμε χαμόγελα..


Μια ζεστή και ανθρώπινη γιορτή διοργάνωσε το Κ.Α.Α. Animus για τους ασθενείς, τους  συνοδούς και τους φίλους τους. Στην γιορτή συμμετείχε  ενεργά όλο το προσωπικό του Κέντρου Αποκατάστασης που έκανε τα πάντα για να την άψογη εξυπηρέτηση όλων των καλεσμένων.


Η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ αποδεχόμενη την πρόσκληση της εταιρίας Master Scrap, η οποία εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται δίπλα στον Άγγελο Λαδά που νοσηλεύεται στο Κέντρο Αποκατάστασης ANIMUS, αποφάσισε να συμμετάσχει στην εκστρατεία που διοργανώνεται στις 15 Δεκεμβρίου.


Με στόχο να βοηθήσουν όσο μπορούν περισσότερο τον Άγγελο Λαδά η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ σε συνεργασία με τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ ξεκινάνε την συλλογή πλαστικών καπακιών. Μια δράση που είναι παράλληλη με αυτή της σελίδας For an Angel που δημιούργησαν οι φίλοι και συντοπίτες του Άγγελου με σκοπό να τον βοηθήσουν με διάφορες δράσεις αλλά και με κινητοποίηση του κόσμου


Γίνε Μέλος

Εάν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος της Ε.Ο. "Στήριξη", παρακαλούμε κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους, συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σας και στείλτε την στο email eostirixi[@]gmail.com

Περισσότερα...

© 2020 eostirixi.gr. Powered by N.N.