Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ: Ένα περίπτερο γεμάτο αγάπη και αισιοδοξία

Στο “ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016”, στην πλατεία Ταχυδρομείου, η Εθελοντική Ομάδα ΣΤΗΡΙΞΗ έστησε το δικό της περίπτερο και το γέμισε με αγάπη και αισιοδοξία.


Διαφορετικές δράσεις αλλά με έναν κοινό παρονομαστή: Την βοήθεια σε κάποια νέα παιδιά που γνώρισαν άδικα την σκοτεινή πλευρά της ζωής. Στο περίπτερο της Εθελοντικής Ομάδας διάφορες δραστηριότητες με στόχο την βοήθεια της συνέχισης του αγώνα που δίνουν τα παιδιά αυτά και κάποιες γυναίκες που δίνουν νόημα στην λέξη “Μάνα”, στις μητέρες που είναι στο πλευρό τους. Την Δευτέρα, πρώτη μέρα η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική ενώ το περίπτερο βρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Θανάσης Παιδής και Βασίλης Αναγνωστόπουλος στα πλαίσια της επίσκεψης τους στο ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016”. Οι δυο Αντιπεριφερειάρχες συζήτησαν με τους Εθελοντές της Ομάδας που βρισκόταν στο περίπτερο, ενημερώθηκαν για τις δράσεις και τους στόχους της Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ.
Οι δράσεις που γίνονται στο περίπτερο είναι οι εξής:
Μαζεύονται πλαστικά καπάκια για τον Άγγελο.
• Διατίθενται βραχιολάκια και άλλα είδη για την Άσπα.
• Διατίθεται το βιβλίο “ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ” της Άννας Κορτέση για τον Βασίλη Πιπέρη.
• Μπαζάρ με πολλά διακοσμητικά είδη και κοσμήματα για να καλυφθούν ανάγκες παιδιών που βρίσκονται σε Κέντρο Αποκατάστασης.
• Επίσης για τους μικρούς μας φίλους υπάρχει το “Δένδρο των ευχών” στο οποίο μπορούν να κρεμάσουν μια Χριστουγεννιάτικη μπάλα κάνοντας μια ευχή ή να δημιουργήσουν τις δικές τους Χριστουγεννιάτικες ζωγραφιές.
• Αλλά και ο Αη Βασίλης Πιπέρης θα είναι εκεί για να μοιράσει χαμόγελα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους του μικρούς και μεγάλους.
Την Πέμπτη η Ομάδα συμμετέχει στη δράση: 3 πόλεις για 1 Άγγελο, που διοργανώνεται σε τρει πόλεις ταυτόχρονα. Στην Θεσσαλονίκη από την Master Scrap, στην Λάρισα από την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ και τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ και στην Αμμαλιάδα από την ομάδα φίλων του Άγγελου και τον Δήμο Ίλιδας. Όλη την ημέρα πολίτες, σύλλογοι, φορείς και σχολεία θα φέρνουν πλαστικά καπάκια και θα ενημερώνονται για τις περιπτώσεις και την πορεία των παιδιών στα οποία η Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ έχει αφιερώσει την εβδομάδα της παρουσίας της στο  ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2016”.
Την ίδια μέρα θα γίνουν και διάφορα happening για όσους φίλους μας θα βρίσκονται εκεί.

periptero2

periptero3


© 2020 eostirixi.gr. Powered by N.N.