Ποιοι είμαστε

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ:

 Σήμερα είμαστε μια ομάδα φίλων που έχουμε ένα κοινό στοιχείο. Την αγάπη για κάθε συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη και την διάθεση για όση περισσότερη εθελοντική προσφορά μπορούμε. Στην προσπάθεια μας αυτή έχουμε μαζί μας φίλους επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολίτες κάθε ηλικίας και φύλλου.

 Ο στόχος μας είναι να συσπειρώσουμε όλους όσους έχουν τις ίδιες απόψεις με μας γιατί πιστεύουμε πως μόνο όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: Από τις 12 Οκτωβρίου είμαστε, με απόφαση του Πρωτοδικείου Λάρισας Σύλλογος μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Σύντομα - με την εγγραφή νέων μελών - η σημερινή Διοικούσα Επιτροπή θα προκυρήξει εκλογές για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου με διετή θητεία. Αρχικά κύριο μέλημα μας είναι η οργάνωση του χώρου που μας παραχώρησε η κ. Νανά Ρήγα για να στεγαστεί η ΣΤΗΡΙΞΗ και να γίνει το στέκι των εθελοντών της.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Δράσεις, δράσεις, δράσεις. Εκεί έξω υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δίνουν αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή. Θα προσπαθούμε καθημερινά να τους βοηθάμε σ΄ αυτόν τον αγώνα τους. Η Ομάδα ποτέ δεν θα εμπλέκεται με τα οικονομικά. Θα διοργανώνει δράσεις και οι δικαιούχοι θα εισπράτουν οι ίδιοι το αποτέλεσμα. Η διαφάνεια θα είναι η σημαία μας. Αλλά θα διοργανώνουμε και γιορτές, εκδηλώσεις και ότι άλλο προκύψει σε Ιδρύματα, Νοσοκομεία ή Σχολεία. Πιο απλά θα είμαστε παρόντες όπου υπάρχει πόνος, μοναξιά ή φτώχια
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: Μέχρι την πλήρη ετοιμασία της έδρας μας, που βρίσκεται στην οδό Υψηλάντου 2, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της σελίδας μας στο facebook "Εθελοντική Ομάδα Στήριξη", στο mail eostirixi[@]gmail.com και στο 6958 610 137.

Τα μέλη της Προσωρινής Διοίκησης του Σωματείου με την επωνυμία Εθελοντική Ομάδα «ΣΤΗΡIΞΗ», αποτελούνται από τους:
1) ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Φώτης Βακιρτζηδέλης του Ευαγγέλου
2) ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βασίλειος Πιπέρης του Κωνσταντίνου                       
3) Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Κωνσταντίνα Τράμπα του  Κωνσταντίνου
4)ΤΑΜΙΑΣ: Ελένη Δημητρίου του Ιωάννη
5) ΜΕΛΟΣ:Παναγιώτης Γιακουβής  του  Γεωργίου
6) ΜΕΛΟΣ:Γεώργιος Ζαχαρούλης του  Βασιλείου
7) ΜΕΛΟΣ: Ανδρέας Ανδριτσόπουλος του Στέφανου 


Γίνε Μέλος

Εάν επιθυμείτε να γίνετε Μέλος της Ε.Ο. "Στήριξη", παρακαλούμε κατεβάστε την Αίτηση Εγγραφής Μέλους, συμπληρώστε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία σας και στείλτε την στο email eostirixi[@]gmail.com

Περισσότερα...

© 2020 eostirixi.gr. Powered by N.N.